Pentex Kft.

A mi munkánk az Ön nyeresége!

      A Pentex Kft. a LOOP STOP rendszer megalkotójaként járművek, illetve gépek üzemeltetésének segítéséhez biztosít rendszereket. A folyamatos fejlesztés és a felhasználó egyedi igényeinek megvalósítása vállalatirányítási rendszerelemmé teszi a LOOP STOP készüléket melynek konstrukciója, műszaki technikai kivitele garantálja az üzembiztonságot. Az Ön igényeihez, elvárásaihoz, speciális üzemi viszonyaihoz, működési sajátságaihoz, anyagi lehetőségeihez alakítjuk az egyes készülékeket, a feldolgozás módját, a megjelenítési formátumokat. Fogalmazza meg elvárásait és csapatunk hosszútávon megbízható együttműködő partnere lesz az Ön cégének.

      A LOOP STOP rendszer a jármű, gép üzemeltetési adatainak rögzítésére, azok továbbítására, és az adatok feldolgozására, kiértékelésére alkalmas rendszer. Pontos adatokat szolgáltat nem csak az üzemanyag vételezésről, hanem figyelemmel kisérhető - és dokumentálható - a felhasználás folyamata, annak üzemi körülményei.

      Amellett, hogy pontosan jelzi a motor fordulatszámának időbeli és jellegbeli változásait, képet ad a terhelés alakulásáról is. Rögzíthető például az egyes segédberendezések működési időtartama, a jármű haladási sebessége és poziciója, a motor olajnyomásának változása, a hűtőfolyadék vagy hidraulika olaj hő állapota, a levegőszűrő tömítettsége, a kezelő munkaidejének tartama, vagyis számos olyan paraméter, melyek az üzemelést, az üzemanyagfelhasználást, a müködési biztonságot, a karbantartási szükségszerűséget, stb. jelzi.

      A LOOP STOP készülék a felhasználó igényeihez, az adott géphez konfigurálható, megbontás, átalakítás, változtatás nélkül. Az opcionális felépítés teszi lehetővé, hogy a felhasználó a számára aktuálisan szükséges modulokat vásárolja, illetve később bővíthesse a működési funciókat.

      A berendezés memóriájában hosszú ideig eltárolt adatok folyamatosas és bármikor elérhetők a központi szerverhez kapcsolódva. Nem csak a kiértékelő táblázatokat, az adatokat megjelenítő diagrammokat, a jármű, gép földrajzi elhelyezkedését, mozgását kisérheti figyelemmel, hanem a számára fontos dokumentumokat letöltheti és eltárolhatja a további feldogozás számára. Lehetőséget nyújt adott paraméterek abnormális értéke vagy változása (üzemanyaglopás, motorolaj nyomása, járműlopás, stb.) esetén azonnali elektronikus levél vagy SMS küldésére.

      A kialakított perifériák, szenzorok számától és a változtatható mintavételi időtől függően 2-5 perc késéssel érhetők el a valós adatok.

Webterv/megvalósítás: GradoSoft Kft